UNIVERSITETI BUJQESOR I TIRANES

Mirësevini në UBT

Universiteti Bujqësor i Tiranës (UBT), është qëndra e vetme e formimit universitar, pasuniversitar, kërkimit shkencor, trajnimit dhe e ekstensionit në fushën e bujqësisë dhe ushqimit (Agronomi, Hortikulturë e Mbrojtje Bimesh, Ekonomi dhe Politikë Agrare, Agromjedis dhe Ekologji, Teknologji Agroushqimore, Zootekni dhe Biznes Blegtoral, Akuakulture dhe Menaxhim Peshkimi, Inxhinieri Pyjore, Përpunimi i Drurit dhe Mjekësi Veterinare etj.)

1 September 2014

Me poshte do te gjeni materialin qe do tju ndihmoje per tu regjistruar ne provimet e vjeshtes:

https://docs.google.com/a/ubt.edu.al/file/d/0B_JyotQ0Et9bTmdDVGpKOV9IMGc

Per probleme te metejshme...

1 September 2014

Mirësevini në UBT

Aktivitete te fundit

2 October 2012

Acsi caecus duis erat haero ibidem molior tamen tego vulputate. Abbas acsi blandit brevitas euismod facilisis genitus lucidus luptatum similis....

1 October 2012

Brevitas defui eu incassum jus loquor pagus virtus. Abbas antehabeo commoveo eum ludus minim praesent quibus. Caecus commodo neo plaga probo quia...

Institucione partnere

Get in touch with us

Duis aute irure dolor

Voluptatum cursus quaerat bibendum corrupti, mattis? Magnam ipsa porta, lacinia repellendus quam.

Na kontaktoni

Duis aute irure dolor

123 Lorem ip Rd.
Officia, TX 2005

Toll free: 1-800-123-4567
Tel: 123-987-6655
Fax: 123-987-6654