avcilar escort atasehir escort atakoy escort halkali escort

Languages

UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS

Universiteti Bujqësor i Tiranës (UBT), është qëndra e vetme e formimit universitar, pasuniversitar, kërkimit shkencor, trajnimit dhe e ekstensionit në fushën e bujqësisë dhe ushqimit (Agronomi, Hortikulturë e Mbrojtje Bimesh, Ekonomi dhe Politikë Agrare, Agromjedis dhe Ekologji, Teknologji Agroushqimore, Zootekni dhe Biznes Blegtoral, Akuakulture dhe Menaxhim Peshkimi, Inxhinieri Pyjore, Përpunimi i Drurit dhe Mjekësi Veterinare etj.) I krijuar më 1 nëntor 1951 si Institut i Lartë Bujqësor (ILB), me statusin e nj

1 June 2017

Universiteti Bujqesor i Tiranes, njofton te gjithe studentet qe zhvillohet testi nderkombetar i gjuhes Angleze ne daten ...

26 May 2017

Bashkangjitur do te gjeni datat e provimeve te vjeshtes per studentet e vitit te III

 

Ju urojme suksese te metejshme...

26 May 2017

Bashkangjitur do te gjeni njoftimin per datat respektive per sezonin e provimeve te SIM II.

Ju urojme suksese te metejshme....

11 May 2017

Te nderuar studente, me poshte do te gjeni thirrjen per Erasmus + me Universitetin e Milanos.

...

12 April 2017
PËRCAKTIMIN E KATEGORIVE TË INDIVIDËVE QË PLOTËSOJNË KRITERET E PRANIMIT NË NJË PROGRAM TË CIKLIT TË PARË TË STUDIMEVE, NË NJË PROGRAM TË INTEGRUAR TË STUDIMEVE OSE NË NJË PROGRAM TË STUDIMEVE PROFESIONALE, QË PËRJASHTOHEN NGA TARIFA VJETORE E...
15 March 2017

Te nderuar studente, bashkangjitur do te gjeni informacionin e nevojshem per aplikimet e Erasmus + ne Torino.

Per cdo informacion mos...

Institucione partnere