avcilar escort atasehir escort atakoy escort halkali escort

Languages

UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS

Universiteti Bujqësor i Tiranës (UBT), është qëndra e vetme e formimit universitar, pasuniversitar, kërkimit shkencor, trajnimit dhe e ekstensionit në fushën e bujqësisë dhe ushqimit (Agronomi, Hortikulturë e Mbrojtje Bimesh, Ekonomi dhe Politikë Agrare, Agromjedis dhe Ekologji, Teknologji Agroushqimore, Zootekni dhe Biznes Blegtoral, Akuakulture dhe Menaxhim Peshkimi, Inxhinieri Pyjore, Përpunimi i Drurit dhe Mjekësi Veterinare etj.) I krijuar më 1 nëntor 1951 si Institut i Lartë Bujqësor (ILB), me statusin e nj

15 August 2017

Universiteti Bujqesor i Tiranes, njofton te gjithe studentet qe zhvillohet testi nderkombetar i gjuhes Angleze ne daten ...

8 August 2017

Universiteti i Bujqesor i Tiranes: Universiteti i pare më i mirë ne Shqiperi per vitin 2017

...

11 July 2017
Të nderuar maturentë:
Bashkangjitur do të gjeni Kriteret e Pranimit për të filluar studimet e Ciklit të Parë pranë...
7 July 2017

Bashkangjitur do te gjeni datat e sezonit te vjeshtes per te gjitha kurset e studimit sipas fakulteteve perkatese.

...

21 June 2017

SHKËMBIM ERASMUS+ NDËRMJET UNIVERSITETIT TË MILANOS & UNIVERSITETIT BUJQËSOR TË TIRANËS

...

20 June 2017
Programs at Master level:
...

Institucione partnere