UBT
Stafi i FEA EPA PDF Printoni E-mail

DEPARTAMENTI I EKONOMISE DHE POLITIKAVE AGRARE

 

NR

eMER mBIEMER

Titulli/Grada

Pergjegjesia

1.

Kristaq           Pata

Prof. Dr.

Pergj. Dep. Lektor

2

Stilian            Apostoli

Prof. Dr.

Lektor

3

Henerjeta      Themelko

Prof. Dr.

Lektor

4

Natasha         Hodaj

Prof. Dr.

Lektor

5

Engjell           Shkreli

Prof. as.

Lektor

6

Dudi                Suli

Prof. as.

Lektor

7

Rezear            Kola

MSc

Lektor

8

Taulant          Nelaj

Dr.

Lektor

9

Edmond        Kadiu

MSc

Lektor

10

Luc                 Ograja

Dr.

Lektor

11

Edvin              Zhllima

MSc

Lektor

12

Irma                Qinami

MSc

Lektor

13

Alban             Jaupi

Dr.

Lektor

14

Majlinda       Kullaj

MSc

Lektor

15

Mimoza         Koka

Dr.

Lektor

16

Erdit               Nesturi

MSc

Lektor

17

Drini              Imami

MSc

Lektor

18

Elton              Guberaj

 

Lektor

19

Luljeta           Mazniku

Prof. as.

Lektor

20

Elidiana         Canaj

Dr.

Lektor

21

Agim              Muçaj

Prof. Dr.

Lektor

22

Jurisan           Vathi 

Prof. Dr.

Lektor

23

Ilir                   Kaduku

Dr.

Lektor

24

Brikena          Xhaja

 

Lektor

25

Diana             Shehu

Dr.

Lektor

26

Xhevaire        Dulja

MSc

Lektor

27

Ani                 Mane

MSc

Lektor

28

Ina                  Pagria

MSc

Lektor

29

Etleva             Dashi

MSc

Lektor

30

Fatmir            Guri

Dr.

Lektor

31

Parashqevi    Rrapo

Prof. Dr.

Lektor

32

Rexhep          Çuko 

Prof. Dr.

Lektor

33

Arben             Boçari

Dr.

Lektor

34

Bashkim        Elbasani

Prof. as.

Lektor

35

Sokol             Memetaj

Dr.

Lektor

36

Majlinda       Belegu

Dr.

Lektor

37

Saimir            Hoxha

MSc

Lektor

38

Silvana          Mustafaj

MSc

Lektor

 

WEBMASTER:: Fabjan Lashi::
Ndihmuan:: Xhoni Gero - Blenard Spaho::