Languages

UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS

Universiteti Bujqësor i Tiranës (UBT), është qëndra e vetme e formimit universitar, pasuniversitar, kërkimit shkencor, trajnimit dhe e ekstensionit në fushën e bujqësisë dhe ushqimit (Agronomi, Hortikulturë e Mbrojtje Bimesh, Ekonomi dhe Politikë Agrare, Agromjedis dhe Ekologji, Teknologji Agroushqimore, Zootekni dhe Biznes Blegtoral, Akuakulture dhe Menaxhim Peshkimi, Inxhinieri Pyjore, Përpunimi i Drurit dhe Mjekësi Veterinare etj.) I krijuar më 1 nëntor 1951 si Institut i Lartë Bujqësor (ILB), me statusin e nj

10 November 2016

Më datë 14 Nëntor 2016, ora 17:00 tek Pallati i Kongreseve  zhvillohet ceremonia e ndarjes së diplomave të studentëve të UBT. Për tërheqjen e veshjevë të diplomimit interesohuni pranë zyrës së kancelarit të...

7 November 2016

Marrëveshje shkëmbimi në kuadër të Erasmus+ KA1

midis Universitetit...

2 November 2016

Evidenca e regjistrimit të fituesve ne ciklin e studimeve Bachelor për vitin akademik 2016-2017:

 

Përditësuar më: 01.11.2016...

27 October 2016

Supply and setup of pilot wild fire video surveillance system in Tirana Region

...
26 October 2016

Njoftim për regjistrimet për ciklin e dytë të studimeve në UBT

(...

24 October 2016

Student Economic Forum fton gjithë studentët dhe gjimnazistët të bëhen pjesë e konkursit “UNË ZGJEDH TË FLAS”, një konkurs ku përveç shpalljes së fituesve të 10 shkrimeve më të mira, ka si qëllim...

9 November 2016

Njoftim

 

7 November 2016

OFERTE – PUNE

21 October 2016

OFERTE – PUNE

Institucione partnere