UBT

Fakultetet

FBM
Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit


Fakulteti Ekonomisë dhe Agrobiznesit


Fakulteti Shkencave Pyjore
Image  
 Fakulteti Mjekësisë Veterinare

Image

Organigrama e Universitetit Bujqėsor tė Tiranės PDF Printoni E-mail
Image
 

WEBMASTER:: Fabjan Lashi::
Ndihmuan:: Xhoni Gero - Blenard Spaho::