kocaeli escort
kusadasi escort denizli escort bodrum escort porno Porn papa kayseri escort

Languages

UNIVERSITETI BUJQESOR I TIRANES

Mirësevini në UBT Universiteti Bujqësor i Tiranës (UBT), është qëndra e vetme e formimit universitar, pasuniversitar, kërkimit shkencor, trajnimit dhe e ekstensionit në fushën e bujqësisë dhe ushqimit (Agronomi, Hortikulturë e Mbrojtje Bimesh, Ekonomi dhe Politikë Agrare, Agromjedis dhe Ekologji, Teknologji Agroushqimore, Zootekni dhe Biznes Blegtoral, Akuakulture dhe Menaxhim Peshkimi, Inxhinieri Pyjore, Përpunimi i Drurit dhe Mjekësi Veterinare etj.) I krijuar më 1 nëntor 1951 si Institut i Lartë Bujqësor (ILB), me statusin e një Universiteti, me 1991 u emertua Universi

8 June 2016
Të nderuar Studentë!
Universiteti Bujqësor i Tiranës - UBT, ka nderin t’ju ftojë të...
6 June 2016

Bashkangjitur do të gjeni thirrjen për aplikim për regjistrim në kursin e vlerësimit të pasurive të paluajtshme.

Afati i regjistrimit...

17 May 2016
Në bazë të Udhëzimit Nr.52, datë 03.12.2015 “Për përcaktimin e niveleve të gjuhëve të huaja dhe testeve ndërkombëtarë, për pranimet në programet e studimit të ciklit të dytë dhe të tretë, në institucionet e...
23 February 2016

On behalf of the Conference Organizing and Scientific Committee I am kindly informing you that from 6 to 9 October 2016, at Jahorina Mountain near Sarajevo (Bosnia and Herzegovina) we are organizing the 7th International Scientific Agriculture Symposium “Agrosym 2016”.

 

The...

12 October 2015

Universiteti Bujqësor i Tiranës shpall dy vende pune për personel akademik kërkimor me kontratë të përkohëshme në Departamentin e Teknologjisë Agroushqimore dhe Departamentin e Shkencave të Ushqimit në Fakultetit të Bioteknologjisë dhe Ushqimit.
 

12 October 2015

Universiteti Bujqësor i Tiranës shpall konkurs për vendin e punës “Teknik ekektrik” në sektorin e sherbimeve të Drejtorisë së Menaxhimit të Fondeve dhe Investimeve.

28 September 2015

Universiteti Bujqësor i Tiranës shpall një vend pune për personel akademik në Departamentin e Drejtimit të Agrobiznesit të Fakultetit të Ekonomisë dhe Agrobiznesit për modulin “ Drejtim Fermash”.

Aktivitete te fundit

19 May 2016

Të nderuar kolegë!
Terra Madre Balkan në bashkëpunim me Universitetin Bujqësor të Tiranës dhe Akademia e Shkencave të Shqipërisë, do te...

29 April 2016

ALBNANO 2016

workshop

NANOTECHNOLOGY AND BIOSENSORS

Impact in health, environment, safety...

Institucione partnere