kocaeli escort
escort gaziantep escort ankara mobil sex hikayeleri Porn papa kayseri escort

Languages

UNIVERSITETI BUJQESOR I TIRANES

Mirësevini në UBT Universiteti Bujqësor i Tiranës (UBT), është qëndra e vetme e formimit universitar, pasuniversitar, kërkimit shkencor, trajnimit dhe e ekstensionit në fushën e bujqësisë dhe ushqimit (Agronomi, Hortikulturë e Mbrojtje Bimesh, Ekonomi dhe Politikë Agrare, Agromjedis dhe Ekologji, Teknologji Agroushqimore, Zootekni dhe Biznes Blegtoral, Akuakulture dhe Menaxhim Peshkimi, Inxhinieri Pyjore, Përpunimi i Drurit dhe Mjekësi Veterinare etj.) I krijuar më 1 nëntor 1951 si Institut i Lartë Bujqësor (ILB), me statusin e një Universiteti, me 1991 u emertua Universi

20 January 2016

 19 Janar 2016, Budapest, Hungari – Janë hapur aplikimet për programin e bursave FAO – Hungari për studime pasuniversitare në shkencat bujqësore dhe fushat që kanë lidhje me të.

Që nga viti 2008, Organizata e Kombeve të Bashkuara FAO dhe Ministria e Bujqësisë së Hungarisë ofrojnë një...

14 December 2015

Bashangjitur do te gjeni listen e studenteve qe do te marrin burse prane UBT....

11 December 2015
N J O F T I M 

NE LIDHJE ME PROVIMET E MBARTURA

·      Studentët e formës së studimit me kohë të plotë (Bachelor, Master Shkencor dhe Master Profesional) që kanë lëndë të mbartura, duhet të...
12 October 2015

Universiteti Bujqësor i Tiranës shpall dy vende pune për personel akademik kërkimor me kontratë të përkohëshme në Departamentin e Teknologjisë Agroushqimore dhe Departamentin e Shkencave të Ushqimit në Fakultetit të Bioteknologjisë dhe Ushqimit.
 

12 October 2015

Universiteti Bujqësor i Tiranës shpall konkurs për vendin e punës “Teknik ekektrik” në sektorin e sherbimeve të Drejtorisë së Menaxhimit të Fondeve dhe Investimeve.

28 September 2015

Universiteti Bujqësor i Tiranës shpall një vend pune për personel akademik në Departamentin e Drejtimit të Agrobiznesit të Fakultetit të Ekonomisë dhe Agrobiznesit për modulin “ Drejtim Fermash”.

Aktivitete te fundit

2 February 2016
FTËSË PËR PJESËMARRJE 
Forumi Ekonomik Studentor fton...
12 November 2015

“Përmirësimi Gjenetik i Bimëve dhe sfidat në të ardhmen”.

Me rastin e 95-vjetorit të lindjes së Akademik...

Institucione partnere