kocaeli escort
kusadasi escort denizli escort bodrum escort porno Porn papa kayseri escort

Languages

UNIVERSITETI BUJQESOR I TIRANES

Mirësevini në UBT Universiteti Bujqësor i Tiranës (UBT), është qëndra e vetme e formimit universitar, pasuniversitar, kërkimit shkencor, trajnimit dhe e ekstensionit në fushën e bujqësisë dhe ushqimit (Agronomi, Hortikulturë e Mbrojtje Bimesh, Ekonomi dhe Politikë Agrare, Agromjedis dhe Ekologji, Teknologji Agroushqimore, Zootekni dhe Biznes Blegtoral, Akuakulture dhe Menaxhim Peshkimi, Inxhinieri Pyjore, Përpunimi i Drurit dhe Mjekësi Veterinare etj.) I krijuar më 1 nëntor 1951 si Institut i Lartë Bujqësor (ILB), me statusin e një Universiteti, me 1991 u emertua Universi

25 March 2016
STUDENTET E MASTERIT PROFESIONAL TE CILET KANE MBROTJEN E DIPLOMES NE DATAT 30-31 MARS 2016, DUHET TE BEJNE PRENOTIMIN E DIPLOMES ONLINE NE SISTEMIN ESSE3 DERI NE DATEN 29.03.2016.
...
23 February 2016

On behalf of the Conference Organizing and Scientific Committee I am kindly informing you that from 6 to 9 October 2016, at Jahorina Mountain near Sarajevo (Bosnia and Herzegovina) we are organizing the 7th International Scientific Agriculture Symposium “Agrosym 2016”.

 

The...

18 February 2016

Bashkangjitur do te gjeni te gjitha materialet qe duhet te perdorni per reference per mbrojtjen e diplomes ne FMV.
 
Suksese

12 October 2015

Universiteti Bujqësor i Tiranës shpall dy vende pune për personel akademik kërkimor me kontratë të përkohëshme në Departamentin e Teknologjisë Agroushqimore dhe Departamentin e Shkencave të Ushqimit në Fakultetit të Bioteknologjisë dhe Ushqimit.
 

12 October 2015

Universiteti Bujqësor i Tiranës shpall konkurs për vendin e punës “Teknik ekektrik” në sektorin e sherbimeve të Drejtorisë së Menaxhimit të Fondeve dhe Investimeve.

28 September 2015

Universiteti Bujqësor i Tiranës shpall një vend pune për personel akademik në Departamentin e Drejtimit të Agrobiznesit të Fakultetit të Ekonomisë dhe Agrobiznesit për modulin “ Drejtim Fermash”.

Institucione partnere