kocaeli escort
kusadasi escort denizli escort bodrum escort porno Porn papa kayseri escort

Languages

UNIVERSITETI BUJQESOR I TIRANES

Mirësevini në UBT Universiteti Bujqësor i Tiranës (UBT), është qëndra e vetme e formimit universitar, pasuniversitar, kërkimit shkencor, trajnimit dhe e ekstensionit në fushën e bujqësisë dhe ushqimit (Agronomi, Hortikulturë e Mbrojtje Bimesh, Ekonomi dhe Politikë Agrare, Agromjedis dhe Ekologji, Teknologji Agroushqimore, Zootekni dhe Biznes Blegtoral, Akuakulture dhe Menaxhim Peshkimi, Inxhinieri Pyjore, Përpunimi i Drurit dhe Mjekësi Veterinare etj.) I krijuar më 1 nëntor 1951 si Institut i Lartë Buj

22 July 2016

Supply and setup of pilot wild fire video surveillance system in Tirana Region

...
21 July 2016
Marrëveshje shkëmbimi në kuadër të Erasmus+ KA1
midis Universitetit Bujqësor të Tiranës dhe Università Degi Studi di Milano
...
13 July 2016

Universiteti Bujqësor i Tiranës për procesin e pranimeve të reja për studimet pranë këtij universiteti në vitin akademik 2016-2017 për të gjitha programet e studimit do të aplikojë...

8 June 2016
Të nderuar Studentë!
Universiteti Bujqësor i Tiranës - UBT, ka nderin t’ju ftojë të...

Aktivitete te fundit

19 May 2016

Të nderuar kolegë!
Terra Madre Balkan në bashkëpunim me Universitetin Bujqësor të Tiranës dhe Akademia e Shkencave të Shqipërisë, do te...

29 April 2016
ALBNANO 2016
workshop
NANOTECHNOLOGY AND BIOSENSORS
Impact in health...

Institucione partnere

Useful links

 

Na kontaktoni