UNIVERSITETI BUJQESOR I TIRANES

Mirësevini në UBT Universiteti Bujqësor i Tiranës (UBT), është qëndra e vetme e formimit universitar, pasuniversitar, kërkimit shkencor, trajnimit dhe e ekstensionit në fushën e bujqësisë dhe ushqimit (Agronomi, Hortikulturë e Mbrojtje Bimesh, Ekonomi dhe Politikë Agrare, Agromjedis dhe Ekologji, Teknologji Agroushqimore, Zootekni dhe Biznes Blegtoral, Akuakulture dhe Menaxhim Peshkimi, Inxhinieri Pyjore, Përpunimi i Drurit dhe Mjekësi Veterinare etj.) I krijuar më 1 nëntor 1951 si Institut i Lartë Bujqësor (ILB), me statusin e një Universiteti, me 1991 u emertua Universiteti Bujqësor i Tir

1 October 2014

Lajmerohen te gjithe studentet dhe pedagoget se per shkak se data 4 Tetor eshte feste kombetare ne kete date nuk do te zhvillohen mesim ne sistemin part - time.
 
Ju faleminderit

30 September 2014

Njoftohen te gjithe studentet e kursit te pare qe duhet te regjistrohen edhe ne platformen online te UBT, pasi te kene mbaruar te gjithe procedurat prane sekretarive perkatese.
Regjistrimi mund te behet ne linkun e meposhtem:
...

1 September 2014

Me poshte do te gjeni materialin qe do tju ndihmoje per tu regjistruar ne provimet e vjeshtes:
https://docs.google.com/a/ubt.edu.al/file/d/0B_JyotQ0Et9bTmdDVGpKOV9IMGc
Per probleme te metejshme...

1 September 2014

Mirësevini në UBT Universiteti Bujqësor i Tiranës (UBT), është qëndra e vetme e formimit universitar, pasuniversitar, kërkimit shkencor, trajnimit dhe e ekstensionit në fushën e bujqësisë dhe ushqimit (Agronomi, Hortikulturë e Mbrojtje Bimesh, Ekonomi dhe Politikë Agrare, Agromjedis dhe Ekologji, Teknologji Agroushqimore, Zootekni dhe Biznes Blegtoral, Akuakulture dhe Menaxhim Peshkimi, Inxhin

Aktivitete te fundit

25 September 2014

Energjia e Gjelbërt dhe Shkenca Mjedisore në Shqipëri
Tiranë, 1-2. 12. 2014
Internacional Conference
Green Energie and...

Institucione partnere

Get in touch with us

Duis aute irure dolor

Voluptatum cursus quaerat bibendum corrupti, mattis? Magnam ipsa porta, lacinia repellendus quam.

Na kontaktoni

Koder Kamez
Tirane