UBT
PDF Printoni E-mail

STAFI PEDAGOGJIK I DEPARTAMENTEVE PERBEHET NGA

 

 

Departamenti Lendeve Morfofunksionale

 

Pergjegjes departamenti:

 Dr. Pellumb ZALLA Anatomi  Kjo adrese e-mail-i eshte e mbrojtur nga spam bots, duhet te aktivizoni Java skriptet per te pare ate

 

Prof. Selim LUKU Histologji

Prof. Luljeta DHAKALI Anatomi, Histologji,  Kjo adrese e-mail-i eshte e mbrojtur nga spam bots, duhet te aktivizoni Java skriptet per te pare ate  

Prof. Bujar MANE Biokimi

Prof. as. Dr. Kapllan SULAJ Histologji

Dr. Vasilika DINI Anatomi

Dr. Sokol DURO Anatomi

Dr. Doriana BEQIRAJ Biokimi

As. Ped. Albana MUNGA Kjo adrese e-mail-i eshte e mbrojtur nga spam bots, duhet te aktivizoni Java skriptet per te pare ate

Jolanda XHEMALI

Luljeta MINE

Rajmonda NOVAKU

Arjan SHUMELI

Esmeralda SOTIRI

Elsa ZELA

Manjola SALLA

Alfred CAUSHI

 


 Departamenti i Lendeve Paraklinike

 

Pergjegjesi Departamentit:

 Prof. As. Dr. Ilirian KUMBE Semundjet e derrave Kjo adrese e-mail-i eshte e mbrojtur nga spam bots, duhet te aktivizoni Java skriptet per te pare ate

 

 

Prof. Pranvera ÇABELI Mikrobiologji Kjo adrese e-mail-i eshte e mbrojtur nga spam bots, duhet te aktivizoni Java skriptet per te pare ate

Prof. Bizena BIJO Higjiene e mishit dhe qumeshtit Kjo adrese e-mail-i eshte e mbrojtur nga spam bots, duhet te aktivizoni Java skriptet per te pare ate

Prof. Nefail BIBA Farmakologji Kjo adrese e-mail-i eshte e mbrojtur nga spam bots, duhet te aktivizoni Java skriptet per te pare ate

Prof. Kristaq BERXHOLI Virologji Kjo adrese e-mail-i eshte e mbrojtur nga spam bots, duhet te aktivizoni Java skriptet per te pare ate

Prof. Edmond PANARITI Toksikologji

Prof. Pellumb MUHEDINI Ihtiopatologji

Prof. As. Dr. Natalia SHOSHI Higjiene e kafsheve Kjo adrese e-mail-i eshte e mbrojtur nga spam bots, duhet te aktivizoni Java skriptet per te pare ate

Prof. As. Dr. Zace MALAJ Legjislacion veterinar

Dr. Xhelil KOLECI Semundjet infekrive dhe epidemiologji Kjo adrese e-mail-i eshte e mbrojtur nga spam bots, duhet te aktivizoni Java skriptet per te pare ate

Dr. Bejo BIZHGA Parazitologji Kjo adrese e-mail-i eshte e mbrojtur nga spam bots, duhet te aktivizoni Java skriptet per te pare ate

Dr. Fejzo SELAMI Farmakologji

As. Ped. Tana KIKA Semundjet e shpendeve dhe lepujve

As. Ped. Dritan LACI Higjiene e mishit dhe qumeshtit

As. Ped. Kastriot KORO Semundjet e kafsheve te egra


 

 Departamenti Lendeve Klinike

 

Pergjegje Departamenti:

 Prof. As. Dr. Vangjel CERONI Semundjet e ripertypesve:  Kjo adrese e-mail-i eshte e mbrojtur nga spam bots, duhet te aktivizoni Java skriptet per te pare ate

 


Prof. Petrit BERBERI Semundjet e ripertypesve:  Kjo adrese e-mail-i eshte e mbrojtur nga spam bots, duhet te aktivizoni Java skriptet per te pare ate

Prof. Caci MUNGULI Semundjet e njethundrakeve

Prof. Myzafer CELA Patologji: myzaferç Kjo adrese e-mail-i eshte e mbrojtur nga spam bots, duhet te aktivizoni Java skriptet per te pare ate

Prof. Xhelo SULO Riprodhimi i kafsheve

Prof. As. Dr. Dhimiter RAPTI Semundjet e kafsheve te shoqerimit: Kjo adrese e-mail-i eshte e mbrojtur nga spam bots, duhet te aktivizoni Java skriptet per te pare ate

Prof. As. Dr Paskal GJINO Kirurgji: Kjo adrese e-mail-i eshte e mbrojtur nga spam bots, duhet te aktivizoni Java skriptet per te pare ate

Dr. Rezart POSTOLI Semundjet e njethundrakeve: Kjo adrese e-mail-i eshte e mbrojtur nga spam bots, duhet te aktivizoni Java skriptet per te pare ate

Dr. Luigj TERMALAJ Riprodhimi i kafsheve

As. Ped. Elenica DIMÇO Diagnostike klinike

As. Ped. Bledar BEJLERI Radiologji

As. Ped. Gerta DHAMO Semundjet e kafsheve te shoqerimit

As. Ped. Erinda LIKA Kirurgji

As. Ped. Eglantina XHEMOLLARI Patologji

 

 

WEBMASTER:: Fabjan Lashi::
Ndihmuan:: Xhoni Gero - Blenard Spaho::