kocaeli escort
kusadasi escort denizli escort bodrum escort porno Porn papa kayseri escort

Languages

UNIVERSITETI BUJQESOR I TIRANES

Mirësevini në UBT Universiteti Bujqësor i Tiranës (UBT), është qëndra e vetme e formimit universitar, pasuniversitar, kërkimit shkencor, trajnimit dhe e ekstensionit në fushën e bujqësisë dhe ushqimit (Agronomi, Hortikulturë e Mbrojtje Bimesh, Ekonomi dhe Politikë Agrare, Agromjedis dhe Ekologji, Teknologji Agroushqimore, Zootekni dhe Biznes Blegtoral, Akuakulture dhe Menaxhim Peshkimi, Inxhinieri Pyjore, Përpunimi i Drurit dhe Mjekësi Veterinare etj.) I krijuar më 1 nëntor 1951 si Institut i Lartë Bujqësor (ILB), me statusin e një Universiteti, me 1991 u emertua Universi

17 May 2016
Në bazë të Udhëzimit Nr.52, datë 03.12.2015 “Për përcaktimin e niveleve të gjuhëve të huaja dhe testeve ndërkombëtarë, për pranimet në programet e studimit të ciklit të dytë dhe të tretë, në institucionet e...
23 February 2016

On behalf of the Conference Organizing and Scientific Committee I am kindly informing you that from 6 to 9 October 2016, at Jahorina Mountain near Sarajevo (Bosnia and Herzegovina) we are organizing the 7th International Scientific Agriculture Symposium “Agrosym 2016”.

 

The...

18 February 2016

Bashkangjitur do te gjeni te gjitha materialet qe duhet te perdorni per reference per mbrojtjen e diplomes ne FMV.
 
Suksese

12 October 2015

Universiteti Bujqësor i Tiranës shpall dy vende pune për personel akademik kërkimor me kontratë të përkohëshme në Departamentin e Teknologjisë Agroushqimore dhe Departamentin e Shkencave të Ushqimit në Fakultetit të Bioteknologjisë dhe Ushqimit.
 

12 October 2015

Universiteti Bujqësor i Tiranës shpall konkurs për vendin e punës “Teknik ekektrik” në sektorin e sherbimeve të Drejtorisë së Menaxhimit të Fondeve dhe Investimeve.

28 September 2015

Universiteti Bujqësor i Tiranës shpall një vend pune për personel akademik në Departamentin e Drejtimit të Agrobiznesit të Fakultetit të Ekonomisë dhe Agrobiznesit për modulin “ Drejtim Fermash”.

Aktivitete te fundit

19 May 2016

Të nderuar kolegë!
Terra Madre Balkan në bashkëpunim me Universitetin Bujqësor të Tiranës dhe Akademia e Shkencave të Shqipërisë, do te...

29 April 2016

ALBNANO 2016

workshop

NANOTECHNOLOGY AND BIOSENSORS

Impact in health, environment, safety...

Institucione partnere