avcilar escort atasehir escort atakoy escort halkali escort

Languages

NJOFTIM PER VEND PUNE “Për Administrator të UBT-së”

NJOFTIM PER VEND PUNE

“Për Administrator të UBT-së”.

 

Bazuar në Ligjin e Arsimit të lartë Nr.80/2015, datë 22.07.2015, “Për Arsimin e Lartë dhe Kërkimin Shkencor në Institucionet e Arsimit të Lartë në Republikën e Shqipërisë, neni 49, pika g dhe neni 51 pika 2, Bordi i Administrimit i Universitetit Bujqësor të Tiranës shpall konkurs për pozicionin e punës “Administrator” i këtij institucioni.

Dokumentacioni i nevojshëm do të dorëzohet në zyrën e burimeve njerëzore të UBT-së deri në datën 07.04.2017.

Informacionin rreth kritereve dhe fushës së testimit do t’i gjeni bashkangjitur njoftimit.

Konkursi për këtë vend pune do të zhvillohet në datën 15.04.2017 në orën 12.30 tek godina e Fakultetit të Bujqësisë dhe Mjedisit, dhoma e Rektoratit, kati II.

 

KRYETARI

Lavdrim    SAHITAJ

Institucione partnere

Join our mailing list

Signup for Our Free Newsletter

Njonftime te Fakulteteve

Njonftime te Fakulteteve

Na kontaktoni