avcilar escort atasehir escort atakoy escort halkali escort

Languages

PANAIRIN E KARRIERËS 2017

Në kuadër të nxitjes dhe forcimit të bashkëpunimit midis Universitetit dhe sipërmarrjes, institucioneve publike si edhe organizatave të ndryshme, Ju njoftojmë se Universiteti Bujqësor i Tiranës (UBT) dhe Qendra e Karrierës & Alumni (QKA) organizojnë PANAIRIN E KARRIERËS në datën 04.05.2017, në hapësirat e kampusit të UBT.

Ftojmë të gjitha sipërmarrjet, institucionet publike si edhe organizatat e profileve të ndryshme të marrin pjesë aktivisht duke krijuar mundësi bashkëpunimi me UBT si edhe ofrimin e mundësive për punësim dhe praktika profesional/mësimore për studentët e UBT.

Për më shume informacion na kontaktoni:

karriera@ubt.edu.al

panairi@ubt.edu.al

Qendra e Karrieres & Alumni

 

Pyetsori per studentët e UBT lidhur me Panairin e Karrierës:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfr3L8vy6Ry5yceBLfETZ2EV4LoOE_yHVpJ61TXWybBcvQ_kQ/viewform

___

 

Within the framework of fostering cooperation between University and Enterprises, Public Institutions and other organizations, it is our great pleasure to announce that Agriculture University of Tirana (AUT) and Career & Alumni Center (CAC) organize CAREER FAIR at 04.05.2017, campus of AUT.

We invite all Enterprises, Public Institutions and other organizations to actively participate and create opportunities of cooperation with AUT, also to provide job and intership opportunities to the AUT’s graduated students. 

For more information, please contact us:

karriera@ubt.edu.al

panairi@ubt.edu.al

           Qendra e Karrieres & Alumni

Institucione partnere

Join our mailing list

Signup for Our Free Newsletter

Njonftime te Fakulteteve

Njonftime te Fakulteteve

Na kontaktoni