avcilar escort atasehir escort atakoy escort halkali escort

Languages

Revista Sudentore ne UBT

Studentët e UBT-së nëpërmjet revistës së tyre studentore ju krijohet mundësia për të publikuar punimet studimore dhe artikuj të ndryshëm dhe për t’u konsultuar me publikimet e kolegve, për të kritikuar dhe nxitur frymën e konkurencës në një numër të lartë studentësh. Kjo revist e cila do menaxhohet nga studentet shërben si një instrument për të stimuluar rritjen e numrit të publikimeve, por gjithashtu edhe për të aftësuar profesionalisht studentin.

Institucione partnere