Aplikim për bursa në SHBA për studentët
 

Universiteti Bujqësor hap thirrjen për bursa studimi në SHBA për studentët e ciklit të parë Bachelor, viti i parë dhe viti i dytë.
Programi Global i shkëmbimit universitar (Global UGRAD) i ofron studentëve një bursë për një semestër të studimit akademik pa diplomë në një kolegj apo universitet në SHBA.
Për aplikimin, afatet e regjistrimit, kriteret e pranimit dhe përzgjedhjen dhe shumë detaje të tjera i gjeni në linkun bashkëngjitur:
Rezultati i Zgjedhjeve!