Ndryshim Orari Mësimor

Njoftohen studentët e fakultetit të Bujqësisë dhe Mjedisit, studentët e fakultetit të Bioteknologjisë dhe Ushqimit, studentët e fakultetit të Shkencave Pyjore si dhe studentët e fakultetit të Mjekësisë Veterinare se ditën e Mërkurë datë 26 Prill 2023 do të zhvillohet orari i mësimit të ditës së Hënë.

Studentët e fakultetit të Ekonomisë dhe Agrobiznesit nuk do të jenë pjesë e ndryshimit të orarit.

Testi APTIS (gjuha angleze) në Universitetin Bujqësor tëTiranës