Universiteti Bujqësor i Tiranës do të marrë pjesë me stendën e tij në Panairin Ndërkombëtar të Bujqësisë, Blegtorisë dhe Kopshtarisë të organizuar nga Expocity Albania në datat 24-25-26 nëntor.


Panairi realizohet në mbështetje të Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Bashkisë së  Tiranës, Risi Albania, Akpa dhe Albanian Skills.

Pjesëmarrës janë edhe më shumë se 50 biznese të të tre sektorëve nga vendi, rajoni e më gjerë.

Gjatë një prezantimi në UBT, Menaxherja e Projektit të Expocity, Emanuela Hykollari informoi se përgjatë panairit do të ketë konferenca, seminare, workoshop-e dhe dy organizime të dedikuara për studentët:

-Agrotech Competition- konkurs mes shkollave ku grupe përfaqësuese do të punojnë projekte të ndryshme për sektorët e më pas do të vlerësohen nga bizneset pjesëmarrëse. Linku për tu regjistruar:
https://forms.gle/Wrp8A4CGHkpnvSqY7

-AgriBusiness to Education- një lidhje mes të interesuarve për punë në vendet vakante që kanë bineset e sektorit. Linku për tu regjistruar:
https://forms.gle/W1Nk3qBfGdcLuPaM6

Ofertë pune personel ndihmës akademik në kategorinë “Teknik Shërbimi/Fotograf” pranë Degës së Administrimit të Aktiviteteve Zyrtare në Rektorat