Vlerësimi i Indikatorëve të Monitorimit të Cilësisë së Ujrave të Shkarkimit që Gjenerohen nga Industria Agro-Ushqimore

Registrations are closed
 

Në ambientet e Universitetit Bujqësor të Tiranës, u organizua Workshopi i dytë në kuadër të projektit dy palësh Shqipëri-Kosovë me titull:

"Vlerësimi i Indikatorëve të Monitorimit të Cilësisë së Ujrave të Shkarkimit që Gjenerohen nga Industria Agro-Ushqimore".

Ky projekt implementohet nga Universiteti Bujqësor i Tiranës dhe Universiteti për Biznes dhe Teknologji në Prishtinë, i bashkëfinancuar nga Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI) dhe

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit në Kosovë.

Në këtë aktivitet ishin të pranishëm grupi i punës UBT- Prishtinë:

- Prof.Assoc. Dr Fidan Feka (Dekan i Fakultetit të Shkencave të Ushqimit dhe Bioteknologjisë),

-Prof.Assoc.Dr Emine (Daci) Zejnullahu (Koordinatore e projektit për palën Kosovare),

-Prof.Assoc.Dr. Luljeta Ajdini.

Gjthashtu të pranishëm në këtë takim ishin edhe studentët e ciklit të

dytë Master Profesional "'Analizat e Ushqimit', FBU.

Fokusi kryesor i workshopit ishte prezantimi rezultateve të arritura në vitin e parë të implementimit të projektit dhe rendësia në menaxhimin e mbetjeve industria ushqimore përmes zbatimit të praktikave të mira të prodhimit.

Gjatë këtij aktiviteti studentët shfaqën interes në lidhje me

"Valorizimin e mbetjeve të gjeneruara nga industria ushqimore dhe rëndësinë e aplikimit të tyre si perbërës funksional në produkte ushqimore".

Pas këtij aktiviteti u zhvillua një vizitë në ambientet e kompanisë "Cola -Cola Bottling Shqipëria"

Date & Time
e shtunë
11 mars 2023
8:00 e paradites 4:00 e pasdites Europe/Paris
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.