Përgjegjës i GMK

 

Prof. Dr. Pandeli MARKU

Përgjegjës i GMK

E-mail: pmarku@ubt.edu.al


Edukimi

Prof Dr, Agrobiznes xxxx, Universiteti Bujqesor i Tiranes, 2021

Master Shkencor në Menaxhim dhe XXX, Universiteti Bujqesor i Tiranes, Tirane, 2015

Bachelor në Menaxhim …, Universiteti Bujqesor i Tiranes, Tirane , 2013

Lendet

Menaxhim agrobiznesi, metodat e kërkimit shkencor, ….

Interesat kërkimore

Ekonomia politike e zgjerimit lindor të BE-së; marrëdhëniet industriale në Evropën Qendrore-Lindore,

Shkarko CV