avcilar escort atasehir escort atakoy escort halkali escort

Languages

Aktivitet e fundit

Konferenca e Dytë Ndërkombëtare “Biotechnology in Agriculture”

Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit në Universitetin Bujqësor të Tiranës (UBT) në bashkëpunim me Universitetin Friedrich Schiller të Jenës organizuan Konferencën e Dytë Ndërkombëtare “Biotechnology in Agriculture”. Konferenca zhvilloi punimet në datat 18 dhe 19 Prill 2017, ku qëllimi kryesor i saj ishte diskutimi mbi metodat më të fundit të përdorura në fushën e bimëve, kafshëve, bioteknologjisë së ushqimit dhe mjedisit.

TAKIMI ÇELËS I PARLAMENTIT TË PARË RURAL SHQIPTAR

TAKIMI ÇELËS I PARLAMENTIT TË PARË RURAL SHQIPTAR
 

CEREMONIA E DHËNIES SË DIPLOMAVE

Më datë 14 Nëntor 2016, në orën ora 17:00 në Pallatin e Kongreseve është  zhvilluar ceremonia e ndarjes së diplomave të studentëve të Universitetit Bujqësor të Tiranës. Në këtë ceremoni morën pjesë studentë të Fakultetit të Ekonomisë dhe Agrobiznesit, studentë të Fakultetit të Bujqësisë dhe Mjedisit, studentë të Fakultetit të Bioteknologjisë dhe Ushqimit, studentë të Fakultetit të Shkencave Pyjore dhe studentë të Fakultetit të Mjekësisë Veterinare.

FESTIMI I 65 VJETORI TË THEMELIMIT TË UNIVERSITETIT BUJQËSOR TË TIRANËS

Në datë 1 Nëntor 2016, në Universitetin Bujqësor të Tiranës (UBT) u zhvillua ceremonia e kremtimit të 65 vjetorit të themelimit të Universitetit Bujqësor të Tiranës, i cili fillimisht ka funksionuar si Instituti i Lartë Shtetëror Bujqësor dhe me tej gjatë historisë ka fituar statusin si Universitet.

Konferencë Shkencore Ndërkombëtare "Putting Farmers First"

Të nderuar kolegë! Terra Madre Balkan në bashkëpunim me Universitetin Bujqësor të Tiranës dhe Akademia e Shkencave të Shqipërisë, do te organizojnë Konferencën Shkencore Ndërkombëtare "Putting Farmers First", Salla Aleks Buda, Akademia së Shkencave, më dt. 04 Qershor 2016, ora 09.00. Në emër të organizatorëve të Konferences, ju ftojmë të merrni pjesë në këtë simpozium dhe të paraqisni punimet tuaja shkencore.

Forumi Ekonomik Studentor

Pages

Institucione partnere