Publikime-numri total: 41
Publikime tё rёndёsishme:
🔗
GoogleScholar: https://scholar.google.com/citations?user=KXa9_vEAAAAJ&hl=en
🔗
ResearchGate: https://www.researchgate.net/profile/Irma-Qinami
🔗
ORCID iD: https://orcid.org/
0009-0006-5587-0902
1. Perceptimi i rrezikut në aktivitetet bujqësore: Një krahasim i analizës matricore me rezultatet nga
regresioni linear shumëfaktorial. WSEAS Transactions on Environment and Development, 21, 109-
126.
2. Influenca e faktorëve të përzgjedhur financiarë në mbijetesën e SMES në vendet V4, Revista e
Menaxhimit të Investimeve dhe Inovacioneve Financiare, Vol 2, Issue 4, Faqe 467-476, ISSN Print
1810-4967, ISSN online 1812-9358 .
3. Menaxhimi i krizës COVID-19 në biznesin e vogël, Revista Ekonomia dhe Agrobiznesi. Vol
14,Nr.2, faqe 124 – 132.ISSN: 2223-7658., ISSN Print 2223-7653.
4. Preferenca e konsumatoreve per kosin ne Shqiperi, Economia Agro-alimentare/Food Economy,
19(2). doi:10.3280/ECAG2017-002002,
5. Analiza e preferencave te konsumatorit per ullirin e tavolines – Rasti i konsumatioreve urban
Shqiptar. WFPM Journal of Food Products Marketing, Pr., ISSN 1045-4446, ZDB-ID 11329415.
6. Turizmi, industria kryesore e modelit të ri ekonomik në Shqipëri. Online International
Interdisciplinary Research Journal, Vol 4,.
7. Përdorimi i përafrimit polinomial të Chebyshev në analizën e prodhimit të qumështit dhe peshës
mesatare në lindje të viçave në varësi nga vëllimi i ushqimit dhe koncentratit. Mediterranean
Journal of Social Sciences, Vol 4 No 9.
8. Roli i institucioneve te mikrokreditit ne sektorin bujqesor Shqipetar. Food Journal of Agriculture
and environment –JFAE, ISSN 1459-0255 (print), ISSN 1459-0263. Volumi 11(1).
9. Efektet e liberalizimit te tregut ne sektorin e ushqimeve te fresketa dhe ushqimeve te përpunuara
Shqiptare. Journal of International Enviromental Application & Science (JIEAS), ISSN:1307-
0428, Volumi7(5): 919 – 926.
10. Shqipëria dhe liberalizimi i tregtisë. përdorimi i avantazheve të tergtisë në MTL me BE, Food
Economics - Acta Agriculturae Scandinavica, Section C, Volumi 7, Issue 2-4, faqe 260 – 270.
ISSN:1651-288X (online),ISSN:1650-7541(print).