avcilar escort atasehir escort atakoy escort halkali escort

Languages

UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS

Universiteti Bujqësor i Tiranës (UBT), është qëndra e vetme e formimit universitar, pasuniversitar, kërkimit shkencor, trajnimit dhe e ekstensionit në fushën e bujqësisë dhe ushqimit (Agronomi, Hortikulturë e Mbrojtje Bimesh, Ekonomi dhe Politikë Agrare, Agromjedis dhe Ekologji, Teknologji Agroushqimore, Zootekni dhe Biznes Blegtoral, Akuakulture dhe Menaxhim Peshkimi, Inxhinieri Pyjore, Përpunimi i Drurit dhe Mjekësi Veterinare etj.) I krijuar më 1 nëntor 1951 si Institut i Lartë Bujqësor (ILB), me statusin e nj

21 June 2017

SHKËMBIM ERASMUS+ NDËRMJET UNIVERSITETIT TË MILANOS & UNIVERSITETIT BUJQËSOR TË TIRANËS

...

20 June 2017
Programs at Master level:
...
19 June 2017

Bashkangjitur do te gjeni datat e brojtjes se diplomave sipas fakulteteve perkatese.

...
19 June 2017

Bashkangjitur do te gjeni datat e sezonit para diplome sipas fakulteteve perkatese.

 

...

6 June 2017

Universiteti Bujqesor i Tiranes, njofton te gjithe studentet qe zhvillohet testi nderkombetar i gjuhes Angleze ne daten ...

26 May 2017

Bashkangjitur do te gjeni datat e provimeve te vjeshtes per studentet e vitit te III

 

Ju urojme suksese te metejshme...

Institucione partnere