Lektore

 

Dr. Alketa GREPCKA

Lektore

E-mail:  agrepcka@ubt.edu.al

Edukimi

PhD, Fakulteti I Ekonomise & Agrobiznesit, Universiteti Bujqesor i Tiranes, 2008

Master Shkencor në Administrim Biznesi, Fakulteti Ekonomik, Universiteti i Tiranes &  University of  Nebraska-Lincoln , Tirane, 2002

MSc, Inxhinieri Elektrike &Elektronike, Universiteti “Near East University”, Nicosia, Qipro, 1998
Lendet

Mekanike Teorike, Elektroteknike & Baza Kontrolli, Automatizim Prodhimi

Interesat kërkimore

Fusha Inxhinierike dhe Automatizim

Shkarko CV