LENDET
Reologjia e brumërave dhe prodhimi i majase”, “Teknologjia e Përpunimit të Drithërave dhe produktet konditore”, “Teknologjia e përpunimit të produkteve bujqësore dhe blektorale”, “ “Ruajtja dhe mbrojtja e produkteve ushqimore.
Dr. Alketa SHEHAJ
Lektore
E-mail: ashehaj@ubt.edu.al
EDUKIMI
PhD, në “Teknologji dhe Mikrobiologji të ushqimeve, vlerësimi i cilësisë dhe sigurisë”, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës,Tiranë, 2015
Master në Teknologji dhe Mikrobiologji të ushqimeve”, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës, Tiranë, 2011
Arsim i Lartë 5 vjeçar në Kimi Ushqimore, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës, Tiranë , 2005
LENDET
Reologjia e brumërave dhe prodhimi i majase”, “Teknologjia e Përpunimit të Drithërave dhe produktet konditore”, “Teknologjia e përpunimit të produkteve bujqësore dhe blektorale”, “ “Ruajtja dhe mbrojtja e produkteve ushqimore.
INTERESAT KERKIMORE
Teknikat inovative në fushën e industrisë ushqimore, drithëra dhe kafe kryesisht.
Përdorimi i teknikave të ndryshme në ndryshimin ose zëvëndësimin e lëndëve të para për prodhimin e produkteve ushqimore duke j’u përshtatur kerkesave të konsumatorit.
Vlerësimi i cilësisë dhe sigurisë së lëndëve të para dhe produkteve ushqimore që qarkullojnë në treg, kryesisht në fushën e drithërave dhe kafesë.