Pedagog

 

Prof. Astrit BALLIU

Pedagog

E-mail: aballiu@ubt.edu.al


Disiplinat

Hortikultura, Ujitja dhe Menaxhimi i Ujit,  Plehërimi i Bimëve, Ushqyerja e Kafshëve dhe Njeriut

Aftësitë dhe Ekspertiza

Mbarështimi i bimëve, Hortikultura, Fiziologjia e bimëve, Prodhimtaria e perimeve, Biologjia e bimëve, Fidanë, Fara, Kompostimi, Toka, Azot


Shkarko CV