Asistent Lektor

 

MSc. Bledar GOXHA

Asistent Lektor

E-mail: bgoxha@ubt.edu.al


Edukimi

Master Shkencor në Mjekësi Veterinare, Fakulteti i Mjekësisë Veterinare, Universiteti Bujqësor i Tiranes, 2014

 

Lëndët:

“Kirurgji Veterinare”,

 

Interesat kërkimore

  • Ndërhyjet Kirurgjikale ortopedike në  kafshët e shoqërimit.
  • Trajtimi medikamentoz dhe kirurgjkal në tumoret venerian.

Shkarko CV