Liga e sportit universitar

Federata Shqiptare e Sportit Universitar fton stafin universitar të Universitetit Bujqësor të Tiranës të marrë pjesë në "Staff University Football League”.

Në këtë aktivitet do të marrin pjesë pedagogë dhe staf pa asnjë dallim moshe nga 20 universitete publike dhe jopublike të Shqipërisë.

Krijimi i ligave të tilla sportive midis stafit universitar synon të sjellë ndërshkëmbimin e eksperiencave kulturore dhe sociale tek njeri-tjetri nëpërmjet sportit.

Staff University Football League do të zhvillohet në datën 3 nëntor 2023 tek fushat “Aquadrom”, Liqeni Tiranës. 

Marrveshje me Universitetin e Aristotelit