Workshop "Hyrje në sistemin global të monitorimit të SDG dhe treguesit e SDG nën kujdestarinë e FAO"
Ky seminar vjen në kuadër të mbështetjes që OKB-ja po jep për Qeverinë Shqiptare drejt arritjes së Axhendës 2030 për Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm (SDGs) dhe objektivave të Shqipërisë drejt anëtarësimit në BE.

FAO është kujdestari i disa treguesve për të mbështetur Axhendën 2030 përmes transformimit në sisteme agroushqimore më efikase, gjithëpërfshirëse, elastike dhe të qëndrueshme.

Workshopi do të zhvillohet më 29 mars 2023 nga ora 09.00-12.30 në sallën “Luce Agraja”, UBT.

Ftohen për pjesëmmarrje profesorë dhe student, nën praninë e Përfaqësuesit të FAO në Shqipëri, Z. Agim Pepkolaj dhe Z. Giorgi Kvinikadze, Statisticien, FAO REU.
Kompania ‘MEGATEK sh.a.’ ofron praktikë profesionale për studentët e Fakultetit të Bujqësisë dhe Mjedisit