Erasmus+ University of Università di CataniaNë kuadër të projektit Erasmus +   midis Universitetit Bujqësor të Tiranës dhe “Università di Catania” Itali,  shpallet thirrja për aplikime për shkëmbim studentësh, për Semestrin e dytë 2021-2022.   Në këtë projekt ftohen të aplikojnë studentët e Masterit Shkencor (Shkencat Agronomike, Hortikulture, Mbrojtje Bimesh) Fakultetit të Bujqësisë dhe Mjedisit,  për 4 muaj qëndrimi me qëllim pergatitje diplome . Dokumentet e nevojshme për aplikimin e studentëve MSc janë:

  1. Fotokopje dokumenti identifikimi (pasaportë ose kartë identiteti)
  2. CV
  3. Listë e përditësuar e notave
  4. Letër Motivimi
  5. Certifikatë zotërimi të gjuhës angleze ose italiane.

Nga ana e Universitetit Bujqësor, si partner i projektit, bëhet një renditje paraprake e studentëve aplikues.

Për më shumë shikoni linkun:

https://www.unict.it/it/internazionale/incoming-icm

Dokumentacioni i kërkuar do të dërgohet nëpërmjet email-it në adresën:

esherko@ubt.edu.al

Vizitë e ekspertes së metodave të mësimëdhnies Mailys Luye në Universitetin Bujqësor të Tiranës