Njoftim Erasmus +

Në kuadër të projektit Erasmus +, midis Univesitetit Bujqësor të Tiranës dhe Universitetit të Kamerinos në Itali shpallet thirrja për aplikim për 1 student 1 për Praktikë Profesionale. Koha e qëndrimit është 5 muaj (850 euro në muaj + 360 euro për fluturim) 

Për Studentët, dokumentat për të marrë pjesë në aplikim janë:

CV në formatin Europass në gjuhën angleze

Letër Motivimi në gjuhën angleze

Listë notash në gjuhën angleze

Kopje e Pasaportës

Afati i dorëzimit të dokumentave është  10 Tetor 2023, në adresën  erasmusoffice@ubt. edu.al  & eandoni@ubt.edu.al. 

Thirrje Camerino 


Thirrje Riga