NJOFTIM, Në kuadër të projektit Erasmus + shpallet thirrja për aplikime për 2 pedagogëNë kuadër të projektit Erasmus +  midis Univesitetit Bujqësor të Tiranës dhe Universitetit të Zaragozës në Spanjë shpallet thirrja për aplikime për 2 pedagogë staf akademik (FEA) Teaching Mobility, për 1 javë qëndrimi.

Nga  ana  e  Universitetit  Bujqësor,  si  partner  i  projektit,  bëhet  një  renditje  paraprake  e aplikantëve në bashkëpunim me partnerët spanjollë për të dakordësuar tematikën e mësimdhënies që dë të mbulohet gjatë kësaj lëvizjeje.

Dokumentacioni i nevojshëm për aplikim:

  • CV
  • Mobility Agreement

Afati i fundit për aplikim është: 25 Nëntor 2022

Dokumentacioni i kërkuar do të dërgohet nëpërmjet email-it në adresën: erasmusoffice@ubt.edu.al ose na vizitoni pranë Drejtorisë së Projekteve dhe Zhvillimit në UBT.

Thirrje Spanje

Bursa shkëmbimi Erasmus+ në Universitetin e Split, Kroaci