Njoftim për bursa Erasmus + me Universitetin Cordoba, Spanjë


Në kuadër të projektit Erasmus +, midis Univesitetit Bujqësor të Tiranës dhe Universitetit të Kordobas në Spanjë shpallet thirrja për aplikim për 2 student, 1 për praktikë profesionale dhe 1 për mësim.

Koha e qëndrimit është 5 muaj, ku përfshihen 850 euro në muaj + 360 euro për fluturim.

Dokumentat për të marrë pjesë në aplikim janë:

  • CV në formatin Europass në gjuhën angleze
  • Letër motivimi në gjuhën angleze
  • Listë notash në gjuhën angleze
  • Kopje e pasaportës

Afati i dorëzimit të dokumentave është 05 dhjetor 2022, në adresën  erasmusoffice@ubt.edu.al & eandoni@ubt.edu.al.

Në kuadër të projektit Erasmus +, midis Univesitetit Bujqësor të Tiranës