Thirrje Katania 2024

NJOFTIM

Në kuadër të projektit Erasmus + midis Universitetit Bujqësor të Tiranës dhe Universitetit të Katanias në Itali, shpallet thirrja për aplikime për shkëmbim studentësh dhe stafi për Semestrin e parë 2024-2025.

Fakultetet dhe fushat si më poshtë vijon:

 

Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit: niveli Master dhe Doktoraturë

 

Kriteret për aplikim:

 

– Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze ose italiane, niveli B2;

– Performancë të mirë akademike.

 

Dokumentacioni i nevojshëm për të aplikuar:

 

-          Vërtetim studenti;

-          Listë notash

-          Letër motivimi në gjuhën angleze;

-          CV;

 

 

Afati i aplikimit: 15 Korrik

 

Dokumentat mund të dorëzohen elektronikisht në adresën: erasmusoffice@ubt.edu.al  dhe aibraliu@ubt.edu.al.

Thirrje Katania 2024 

Universiteti Bujqësor i Tiranës partner në Projektin Interreg Euro-Med me titull: Mediterranean Network for the Promotion of Sustainability & Authenticity in Olive Oil Sector "OLIVEOILMEDNET".