Thirrje Katowice 2024

NJOFTIM

Në kuadër të projektit Erasmus + midis Universitetit Bujqësor të Tiranës dhe University of Economics in Katowice” Poloni, shpallet thirrja për aplikime për shkëmbim studentësh për Semestrin e parë 2024-2025.

Fakultetet dhe fushat si më poshtë vijon: Fakulteti i Ekonomisë dhe Agrobiznesit;

Niveli Bachelor dhe Master.

Kriteret për aplikim:

– Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze niveli B2;

– Performancë të mirë akademike.

Informacione te detajuara mbi ofertën akademike mund te gjeni në linkun e mëposhtëm:

https://www.ue.katowice.pl/en/exchange-students/study-offer.html

Dokumentacioni i nevojshëm për të aplikuar për bursë në Universitetin e Katowices:

– Vërtetim studenti;

– Kopje e pasaportës;

– Letër motivimi në gjuhën angleze;

– CV në gjuhën angleze;


Afati i aplikimit: 13 Maj 2024

Dokumentat mund të dorëzohen elektronikisht në adresën: erasmusoffice@ubt.edu.al  dhe ipagria@ubt.edu.al.
Thirrje Katowice 2024 


Thirrje Split Students 2024