Thirrje Maribor

NJOFTIM

Në kuadër të projektit Erasmus + midis Universitetit Bujqësor të Tiranës dhe Universitetit të Mariborit, Slloveni shpallet thirrja për aplikime për shkëmbim stafi për vitin akademik 2023-2024, në Mariborit, Slloveni. (1 kuotë)

Bazuar ne udhezimet e universitetit prites prioritet do te kene aplikantet e rinj.  

Kriteret për aplikim:

– Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze niveli B2;

Afati i aplikimit: 15 Tetor 2023

Dokumentacioni i nevojshëm për të aplikuar, si më poshtë:

– Letër motivimi në gjuhën angleze;

– CV në gjuhën angleze;

Dokumentat mund të dorëzohen elektronikisht në adresën: erasmusoffice@ubt.edu.al 

Thirrje Maribor 
Njoftim Erasmus +