Thirrje Split Students 2024

NJOFTIM

Në kuadër të projektit Erasmus + midis Universitetit Bujqësor të Tiranës dhe Universitetit te Splitit, shpallet thirrja për aplikime për shkëmbim studentësh dhe për vitin akademik 2024-2025, në Split, Kroaci.

Në këtë thirrje mund të aplikojnë studentë të Fakultetit te Bujqesise dhe Mjedisit, Departamenti i Akuakultures dhe Biologjise se Marines. 

Kriteret për aplikim:

– Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze niveli B2;

– Performancë të mirë akademike.

Afati i aplikimit: 15 Maj 2024

Dokumentacioni i nevojshëm për të aplikuar, si më poshtë:

– Vërtetim studenti

– Letër motivimi në gjuhën angleze;
– CV në gjuhën angleze;

Dokumentat mund të dorëzohen elektronikisht në adresën: erasmusoffice@ubt.edu.al

Thirrje Split Students 2024 

Thirrje Riga 2024