Komisionit Institucional i Zgjedhjeve të Universitetit Bujqësor të Tiranës publikon rezultatet

Komisionit Institucional i Zgjedhjeve të Universitetit Bujqësor të Tiranës publikon rezultatet paraprake të zgjedhjeve për autoritetet dhe organet drejtuese në Universitetin Bujqësor të Tiranës si më poshtë:

Rezultat  


UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS


Autoriteti Drejtues


FITUESI


Rezultati në %


Rektor


Fatbardh Sefer Sallaku


92.68%

 FAKULTETI I BUJQËSISË DHE MJEDISIT

Autoriteti Drejtues/Organi Drejtues

Fituesit

Rezultati në %

Dekan

Seit Faik Shallari

93.13%

Përgjegjës në Departamentin e Mjedisit dhe Burimeve Natore

Ferdi Hajdar Brahushi

90.91%

Përgjegjës në Departamentin e Shkencave Agronomike

Lirika Zija Kupe (Dorri)

100%

Përgjegjës në Departamentin e Mbrojtjes së Bimëve

Ajten Bardhyl Bërxolli

100%

Përgjegjës në Departamentin e Hortikulturës dhe Arkitekture Peizazhi

Gjokë Mark Vuksani

100%

Përgjegjës në Departamentin e Shkencave Zooteknike

Enkelejda Bujar Sallaku

100%

Përgjegjës në Departamentin e Akuakulturës dhe Menaxhimi i Peshkimit


      Jerina Myfit Kolitari

75%Anëtarë të Senatit AkademikPersonel Akademik

Aida Asim Bani

Ferdi Hajdar Brahushi

Lirika Zija Kupe (Dorri)

Seit Faik Shallari

Shpend Ferik Shahini

Student

Jurilda Selvator Frroku

 


FAKULTETI I EKONOMISË DHE AGROBIZNESIT

Autoriteti Drejtues/Organi Drejtues

Fituesit

Rezultati në %

Dekan

Remzi Xhoni Keco

86.28%

Përgjegjës në Departamentin e Menaxhim Agrobiznesi

Ledia Spartak Thoma

100%

Përgjegjës në Departamentin e Finance-Kontabilitet

Skënder Osman Uku

94%

Përgjegjës në Departamentin e Ekonomi dhe Politikat e Zhvillimit Rural

Fatmir Shpëtim Guri

95%

Përgjegjës në Departamentin e Menaxhimi Turizmit Rural

Xhevaire Musa Dulja

90%

Përgjegjës në Departamentin e Matematike dhe Informatikë

Mariana Qiro Nikolla

84%

Përgjegjës në Departamentine Gjuhëve të Huaja

Esmeralda Lekë Sherko

71%
Anëtarë të Senatit Akademik
Personel Akademik

Arjan Thimjo Shumeli

Balotazh:

- Drini Hasan Salko

- Edvin Ahmet Zhllima

Etleva Eqrem Muga (Dashi)

Ilir Azem Kapaj

Remzi Xhoni Keco

Student

Fjona Bilbil Allko

 


FAKULTETI I BIOTEKNOLOGJISË DHE USHQIMIT

Autoriteti Drejtues/Organi Drejtues

Fituesit

Rezultati në %

Dekan

Kapllan Gëzim Sulaj

95.26%

Përgjegjës në Departamentin e Teknologjisë Agroushqimore

Nertil Petrit Xhaferaj

100%

Përgjegjës në Departamentin e Bioteknologjisë dhe Shkencave të Ushqimit

Erjon Qazim Mamoqi

100%

Përgjegjës në Departamentin e Kimisë

Merita Hysen Stafasni

100%

Drejtues i Qendrës Së Kërkimit të Ushqimit

Onejda Aliriza Kyqyk

100%


Anëtarë të Senatit Akademik

Personel Akademik

Erjon Qazim Mamoqi

Kapllan Gëzim Sulaj

Spase Andon Shumka

Student

Estela Jani Pinderi

 


FAKULTETI I SHKENCAVE PYJORE

Autoriteti Drejtues/Organi Drejtues

Fituesit

Rezultati në %

Dekan

Elvin Skënder Toromani

94%

Përgjegjës në Departamentin e Pyjeve

Nehat Qerim Collaku

70%

Përgjegjës në Departamentin e Industrisë Së Drurit

Hektor Dhiogjen Thoma

100%

Përgjegjës në Departamentin e Fizikës dhe Shkencave të Aplikuara

Arben Qamil Alla

83.30%


Anëtarë të Senatit Akademik

Dritan Haxhi Ajdinaj

Nehat Qerim Collaku

Vath Qerim Tabaku

 


FAKULTETI I MJEKËSISË VETERINARE

Autoriteti Drejtues/Organi Drejtues

Fituesit

Rezultati në %

Dekan

Rezart Ropi Postoli

79.60%

Përgjegjës në Departamentin e Shëndetit Publik

Sonila Fatmir Çoçoli

100%

Përgjegjës në Departamentin e Lëndëve Klinike

Dhimitër Spiro Rapti

90%

Përgjegjës në Departamentin e Lëndëve Morfofunksionale

Majlind Suljeman Sulqe

87.50%

Përgjegjës nä Departamentin e Lëndëve Paraklinike

Eglantina Përparim Xhemollari

91.60%

Anëtarë të Senatit Akademik

Bejo Muho Bizhga

Erinda Zagot Lika

Fatmira Zeqir Shehu

Rezart Ropi Postoli

 


INSTITUTI I RESURSEVE GJENETIKE TË BIMËVE

Autoriteti Drejtues/Organi Drejtues

Fituesit

Rezultati në %

     Drejtor

Valbona Burhan Hobdari

100%

Anëtar i Senatit Akademik

Adriatik Dhionis Çakalli

 

UDHËZIME PËR PROÇESIN ZGJEDHOR