Njoftim per projektin "ADRINET PLUS"


Ne Universitetin Bujqesor te Tiranes ne dt 20 Prill 2023 do te organizohet Konferenca Nderkombetare “ Food safety- a permanent challenge”. Ky event ka si organizator Fakultetin e Mjekesise Veterinare te UBT-se, Departamentin e Mjekesise Veterinare, Bari, Itali dhe Shoqaten jo fitimprurese” Doors of life”. Per me shume informacion ju lutem perdorni linkun ne vazhdim:


Ju ftojme te beheni pjese e ketij eventi
Komisioni organizator

Dokumenta

    

Administrator i Fakultetit të Mjekësisë Veterinare