Shpallet thirrja për aplikime për shkëmbim stafi për vitin akademik 2023-2024, në Split, Kroaci.

NJOFTIM

 Në kuadër të projektit Erasmus + midis Universitetit Bujqësor të Tiranës dhe Universitetit te Splitit, shpallet thirrja për aplikime për shkëmbim stafi për vitin akademik 2023-2024, në Split, Kroaci. 1 kuotë

Në këtë thirrje mund të aplikojnë pedadogë të Fakultetit te Bujqesise dhe Mjedisit. 

 

Kriteret për aplikim:

 

– Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze niveli B2;

 

Afati i aplikimit: 29 Shtator 2023

 

Dokumentacioni i nevojshëm për të aplikuar, si më poshtë:

 

– Letër motivimi në gjuhën angleze;

– CV në gjuhën angleze;

 

 

Dokumentat mund të dorëzohen elektronikisht në adresën: erasmusoffice@ubt.edu.al
Thirrje Split Staff 


UBT publikon Listat e Kandidatëve Fitues të Raundit 2. Viti Akademik 2023-2024