Testi APTIS (gjuha angleze) në Universitetin Bujqësor tëTiranës
Për regjistrime:

                tel:                 0696760046
                e-mail:     esadiku@ubt.edu.al

Datat e testimit:

                            22 prill 2023
                                5 maj 2023
                            22 maj 2023
Marrëveshje Bashkëpunimi mes UBT dhe biznesit “Kraco”