Thirrje për bursë studimi në Francë

Ambasada e Francës në Shqipëri ka shpallur thirrjen për kandidatura për programet e bursave të studimit të Qeverisë Franceze për nivelin Master dhe Doktoraturë.

Formulari i kandidaturës për vitin universitar 2023 - 2024 mund të shkarkohet në adresën e mëposhtme:

https://al.ambafrance.org/Etudiants-en-master-ou-en-doctorat-postulez-au-programme-de-bourses-du

Kandidatët duhet të dorëzojnë dosjen e plotësuar në Ambasadë para 31 majit 2023.

UBT do të mbajë “Konferencën e 4-të Ndërkombëtare mbi Shkencat e Bujqësisë dhe të Jetës” në datat 1-3 nëntor 2023