Thirrje për trajnimin e European Union Blue Book 2023

Hapen thirrjet për praktikë pesë mujore në Evropë për studentë ndërkombëtarë dhe studentë evropianë. 

Trajnimi është i financuar plotësisht nga BE-ja, e cila do të mbulojë biletat e fluturimit, akomodimin, sigurimin shëndetësor, tarifën e vizave, bursën mujore. 

Afati i fundit i aplikimeve është data 31 janar 2023. 

Për më shumë informacion klikoni në linkun bashkëngjitur:

https://opportunitiescorners.com/european-union-internship-2023/ 

Për gjithë të interesuarit me datë 19.01.2023 në orën 13:00 do të zhvillohet një sesion informues tek zyrat e Goethe-Zentrum-Tiranë.


Thirrje për aplikime në programin për zhvillimin e aftësive sipërmarrëse të të rinjve në agrobiznes