UBT publikon listat e aplikantëve për program të dytë Master

Universiteti Bujqësor i Tiranës publikon listat e aplikantëve për program të dytë Master,
Viti Akademik 2023-2024

Bashkangjitur do të gjeni listat paraprake të aplikantëve për program të dytë Master sipas fakulteteve në programet përkatëse.

Ju urjmë suksese!

    - Fakulteti i Ekonomisë dhe Agrobiznesit 
        * Lista e aplikantëve për program të dytë Master 

Nënshkruhet marrëveshja e re e bashkëpunimit ndërmjet Universitetit Bujqësor të Tiranës dhe Intesa Sanpaolo Bank Albania