Vijon proçesi zgjedhor për autoritetet dhe organet drejtuese në Universitetin Bujqësor të Tiranës

Proçesi ka vijuar normalisht në 7 qendrat e votimit me një pjesëmarrje të konsiderueshme si nga stafi akademik ashtu edhe nga studentët. 

 

Nga të dhënat statistikore të orës 11:00 rezulton se kanë qenë pjesmarrës nē procesin e votimit mbi 90% e personelit akademik dhe mbi 15% e studentëve.

 

Nis proçesi zgjedhor në Universitetin Bujqësor të Tiranës