Lektor

 

Prof. Asoc. Dritan AJDINAJ

Lektor

E-mail: dajdinaj@ubt.edu.al

Edukimi

PhD, Teknologji Druri, Universiteti Bujqësor i Tiranës, 2006

Master Shkencor në Teknologji Druri, Universiteti Bujqësor i Tiranës, Tiranë, 2002

Bachelor në Inxhinieri Përpunim Druri, Universiteti Bujqësor i Tiranës, Tiranë, 1995 

Lëndët
Prodhimi i lëndës së sharruar, Prodhime gjysëm fabrikate druri, Materiale inxhinierike me bazë druri, Përpunimi parësor i drurit, Analiza e ciklit të jetës së produkteve prej druri

Interesat kërkimore

Përpunimi mekanik i drurit, Modifikimi i drurit, Ngjitja e drurit, Analiza e ciklit të jetës, Kontrolli cilësor dhe çertifikimi

Shkarko CV