Lektore

 

Dr. Enstela SHUKOLLARI (VOKSHI)

Lektore

E-mail: evokshi@ubt.edu.al


Edukimi

  1. D.med. vet, Veterinary Faculty, Ludwig-Maximilians-University Munich,Munich, 2016

Master në Mjekesi Veterinare, Universiteti Bujqesor i Tiranes, Tirane, 2008

Fakulteti i Mjekesise Veterinare, Universiteti Bujqesor i Tiranes, Tirane , 2006

Lendet:

Dermatologji Veterinare, Metodologji Shkencore dhe Shkrim Akademik.

Interesat kërkimore

Parazitologji e kafsheve te shoqerimit, Semundjet e kafsheve te shoqerimit, Dermatologji Veterinare.


Shkarko CV