Lektore

 

Prof. Dr. Erinda LIKA

Lektore

E-mail: elika@ubt.edu.al

Erinda LIKA  ka përfunduar studimet në Universitetin Bujqësor të Tiranës në vitin 2004 dhe është diplomuar “Mjek Veteriner” me rezultate shumë të larta duke marrë diplomën “Shkëlqyeshëm“.

Në mars të vitit 2005 u emërua asistent-pedagoge në lëndën “Kirurgji Veterinare“. Në vitin 2009 me temën: “Studimi i patologjive të kornesë në kafshët e shoqërimit” fiton gradën shkencore “Doktor” në Veterinari dhe në shkurt të vitit 2013 fiton titullin akademik “Profesor i Asociuar”.

Edukimi
Profesor i Associuar, 2013
PhD, Mjekesi Veterinare, Universiteti Bujqesor i Tiranes,  2009
Studimet “Master ne Veterinari”, Universiteti Bujqesor i Tiranes, Tirane, 2006
Diploma në “Mjekesi Veterinare”, Universiteti Bujqesor i Tiranes, Tirane , 2004

Lendet:    Farmakologji Veterinare, Oftalmologji Veterinare, Anesteziologji Veterinare.

Interesat kërkimore.    Farmakologji Veterinare, Rezistence antimikrobike dhe antihelmintike, Oftalmologji Veterinare.

Shkarko CV