Asistent Lektor

 

MSc. Ervin SHISHMANI

Asistent Lektor

E-mail: eshishmani@ubt.edu.al


EDUKIMI

Master Shkencor në Bioteknologji Industriale, Universiteti i Pavias, Pavia (Italy), 2015

Bachelor në Bioteknologji Universiteti i Pavias, Pavia (Italy), 2012

LËNDËT

Biologji dhe Mikrobiologji, Mikrobiologji e përgjithshme, Nutrigjenomikë

INTERESAT KËRKIMORE

Ndërveprimet midis gjeneve dhe komponentëve bioaktive të ushqimeve në perpjekje për realizimin e dietave të personalizuara

Shkarko CV